ورود به سایت
رتبه کلی: 319


درباره من
ما میگوییم تا شرک و کفـر هست، مبارزه هست و تا مبارزه هست، ما هستیم. امام خمینی (ره)


لبیک یا خامنه ای

اگر بعد از رحلت رسول الله (ص) ظهر حکومت اسلام به غروب خونین شهادت حسین بن علی (ع) و شب بیقمر غیبت انجامید، این بار امام (ره) فرصت یافت تا وثیقه حکومت را به معتمدین خویش بسپارد و این خود نشانهای است بر این بشارت که این بار خداوند اراده کرده است تا حزب الله و مستضعفین را به امامت و وراثت زمین برساند. شهید آوینی



أینَ إخوانِیَ الّذینَ رَکِبوا الطَّریق ، وَ مَضَوا عَل الحَقّ ؟
کجایند برادران من که راه حق را رفتند؟

أین عمّار، أین ابن تیهان، أین ذُو الشهادتین؟
عمار کجاست؟ ابن تیهان کجاست؟ ذوالشهادتین کجاست؟

أین نُظرائُهم مِن إخوانِهمُ الذینَ تَعاقَدُوا عَل المُنیة و أبردَ بِرؤوسِهم إل الفَجَرة؟
و کجایند مثل عمار، مثل ابن تیهان، مثل ذوالشهادتین که در راه حق با هم عهد بستند و سرهایشان را برای ستمگران فرستادند؟


سید علی هفتاد میلیون یار دارد هزاران "مالک" و "عمار" دارد
چه "سلمان" ها به دورش در طواف اند چه شمشیرها به اذنش در غلافند
فقط کافیست تا با یک اشاره
جهانِ کُفر گردد پاره پاره ...
یاعلی
***********************
من از این به بعد وظیفه خودم میدونم که در مقابل بعضی افکار که میخواد جامعه را به طرف جهل و نادانی ببردکار عماری خود را انجام دهم.
و از دوستان عزیز دعوت می کنم به این کار من بپیوندند.

مانکن شدن یا نشدن ؟ + تصاویر مربوطه

درج شده در تاریخ ۹۳/۰۲/۱۴ ساعت 22:46 بازدید کل: 438 بازدید امروز: 437
 

با رشد رسانه های دیداری ،الگودهی رفتاری از دهه 1950 میلادی شکاف بسیار عمیقی میان تصاویر ارائه شده از زنان در این رسانه ها و مجلات با واقعیتهای اجتماعی بوجود آورده که این شکاف موجب افزایش نارضایتی زنان از بدن خود گردیده یکی از دلایل اصلی آن تبلیغات گسترده رسانه ای مبنی بر پذیرش الگو ارائه شده جسمی برای زنان می باشد .

لذا با توجه به کم تحرکی و تغذیه ناسالم در عصر حاضر، زنان سنگین وزن تر شده و در مقابل آن مانکنها و مدلهای معرفی شده رسانه ای تبلیغی لاغرتر ، این دو گانگی بین واقعیت و تبلیغ موجب شده که بسیاری از زنان و دختران تصویر نامناسبی از اندام خود داشته باشند که اصطلاحا به این بیماری توهم خود زشت پنداری می گویند که در این بیماری فرد طبق نظریه مقایسه اجتماعی در باره فیزیولوژی بدنی خود دچار تردید در پذیرش و جلب توجه گشته و همواره از دیگران در مورد چاقی ولاغری ،بزرگ و کوچک بودن بینی و سایر نقایص خود پرسش می کنند و با توجه به این توهم که در برخی موارد در زنان 90 درصد و در مردان 10 درصد گزارش شده و تبلیغات بسیار گسترده شبکه های ماهواره ای و حتی برخی رسانه های داخلی ، اغلب زنان برای جلب توجه دیگران و زیبا سازی خود با توجه به الگوی ارائه شده بنام باربی یا مانکنهای تبلیغی اقدام به استعمال داروها و رژیمهای لاغری غیر علمی  ، اعمال جراحی زیبایی ، کاشت مو ، تاتو ،مواد مخدر ، استفاده از البسه بسیار تنگ (گنها و…)و… شدند که این رفتار متاسفانه به نوعی مسابقه زیبا سازی و اشاعه خوی وخصلت اشرافیگری ، تجمل پرستی ، لذت پرستی ، قدرت پرستی ، دنیا گرایی و… گردیده است که تک تک این روشهای لاغری باعث ایجاد ضرر های جبران ناپذیر به جسم و روح زنان می گردد از طرفی اگر فردی که خود را با دیگران مقایسه می کند خود را از فرد مورد نظر برتر ببیند احساس هیجانی داشته و در غیر اینصورت احساس نامطلوبی داشته که باعث کاهش اعتماد به نفس و عزت نفس او خواهد شد که صدمات روانی خاصی را ایجاد خواهد کرد.

 

مثلث ترویجی مانکنیسم عبارتند از شبکه های ماهواره ای ، آرایشگاههای زنانه و باشگاههای بدنسازی و ایروبیک که اگر نام این مثلث را مثلث مرگ و تباهی بگذاریم اشتباه نکرده ایم

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

مانکنیسم و باربی سازی اندام ،برای مردان ذائقه سازی میکند که از جنس زن لذت نبرده و همیشه به دنبال ملکه ذهنی خود بوده که در عکسها و تبلیغات رسانه ای موجود است و به دنبال گمشده خود همه را مورد اماج نگاه هیز خود قرار دهد که این مانکنیسم زاییده تولید عروسک لی لی المانی بوده که یک شخصیت خیابانی بوده و بعد از جنگ خود فروشی می کرده است . 

 

 

در  سال 1945 توسط هندلر و مت از ایالت کالیفرنیای جنوبی امریکا خرید امتیاز آن را با نام  باربارا و اسم مخفف باربی ظهور دادند که با توجه به تبلیغات رسانه ای بسیار زیاد الگوی بسیاری از دختران نوجوان ، جوان و زنان شده است که شیوع این پدیده مانکنیسم باعث تهدیدات زیر شده است :

1-      بروز اختلالات تغذیه ای بعلت رفتارهای پر خطر تغذیه ای (داروهای ضد چاقی دارای مواد مخدر و شیشه ، رژیمهای لاغری غیر علمی و….)

2-      بیماریهای روانی حاصل از توهم خود زشت پنداری که ابتدا با مقایسه خودشروع و با طی مراحی  اضطراب ، سرخوردگی ، افسردگی ،اعتیاد و خود کشی به پایان می رسد .

3-      عوارض جسمی و روحی ایجاد شده از اعمال جراحی زیبایی (کاهش وزن ،لیپو ساکشن   افزایش قد ،تاتو و…)

4-      افزایش اضطراب و کاهش اعتماد به نفس و عزت نفس با ایجاد روحیه دائمی مقایسه خود با دیگران و عدم تحمل برتری دیگران .

5-      تغییر ات رفتاری ، گفتاری در زنان مانکنیسم که این تغییرات در تعارض با شخصیت اصلی و باورهای درونی انهاست و این تعارض باعث دوگانگی یا چند گانگی شخصیتی و عوارض آن می گردد .

6-      مشاهده و درک استفاده ابزاری از زنان برای تبلیغ کالاها و وجود خشونت ، توهین غیر مستقیم و استفاده ابزاری از زنان با سخره گرفتن هویت و شخصیت زن .

7-      ایجاد تغییر در زندگی فردی ، خانوادگی و اجتماعی زنان مانکن که شخصیت فردی ، خانوادگی و با به حراج گذاشتن اندام خود در جهت جلب توجه برآمده و با کمترین بی توجهی به هر نحوی اقدام به توجه طلبی حتی با تن دادن به بهره کشی جنسی اقدام می نمایند .

 

8-      ترویج ارایشات غلیظ خارج از عرف و شرع در محیط اجتماع .

9-      ساختار شکنی اجتماعی با ترویج و تبلیغ برهنگی و عریانی و قبح شکنی این رفتار زشت و زننده .

10-  تغییر در ذائقه اقتصادی با تبلیغ و ترویج مصرف کالاهای وارداتی و  اجتناب از تولیدات ملی .

11-  ایجاد ناهنجاریهای رفتاری و انحرافات اخلاقی در نسل نوجوان و جوان با برجسته و برهنه نشان دادن اندام .

12-  ایجاد بلوغ زود رس درکودکان بعلت مشاهده مانکنهای ثابت بازاری و مانکنها ی زنده خیابانی، رسانه ای و …!

13-  ساختار شکنی اجتماعی با عدم تفاوت در پوشاک و رفتار اجتماعی در ماههای محرم ، صفر و رمضان .

14-  القای فرهنگ مصرفگرایی با ترویج شعار های تبلیغاتی (تولید برای مصرف و مصرف برای تولید ،  تبیلغ برای خرید و خرید برای تبلیغ ، لاغر تر لاغرتر و لاغرتر ) .

15-  انحرافات جنسی و همجنسگرایی بعلت تبلیغ کالاهای جنسی غربی .

حال برای زدودن این تهدیدات از حوزه اجتماعی ، خانوادگی و فردی باید چه راهکار ی  را مطالبه کرد ؟

1- اطلاع رسانی و برخورداری از سواد رسانه ای به قشر در معرض تهدید (نوجوان و جوان )در مورد ماهیت ، اهداف ، ابزار و تهدیدات جسمی و روحی مانکنیسم

2- توجیه تصنعی بودن لبخند های مانکنها و بر دوش کشیدن کوله باری از مشکلات جسمی و روحی

3-با توجه به الگو پذیری مناسب فرزندان از والدین معرفی یک سبک زندگی اسلامی و ایرانی ، عدم وجود وسواس در رسیدگی به ظاهر در والدین توجیه تصاویر غیر واقعی و تصنعی رسانه ها علی الخصوص اجتناب از استفاده از ماهواره  

4- تعمیق معنویت در روح و جسم نوجوان و جوان علی الخصوص دختران با ترویج فرهنگ عفاف و حجاب

5- نمایش تمام جنبه های زندگی مانکنها نه فقط تصاویر و پلانهای لذت بردن انها از مناظر ،سواحل ،مراکز خرید انچنانی ، منازل زیبا و ذکر الودگیهای جنسی  و اخلاقی ، بی هویتی ، بی خانوادگی ،اعتیاد و…

 

 

حُسن ختام مطلب :

 
 
با تشکر ویژه از دوست و برادر عزیزم ، جناب استاد جعفر غیابی که اجازه انتشار این مطلب را به این حقیر عنایت فرمودند .
امید است این مطلب مورد توجه حضرت حق قرار گیرد ، انشاالله .

 

این مطلب توسط موسی اصلانی بررسی شده است.
اشتراک گذاری: تلگرام فیسبوک تویتر
برچسب ها:

1
1


لوگین شوید تا بتوانید نظر درج کنید. اگر ثبت نام نکرده اید. ثبت نام کنید تا بتوانید لوگین شوید و علاوه بر آن شما نیز بتوانید مطالب خودتان را در سایت قرار دهید.
فراموش کردم
تبلیغات
کاربران آنلاین (3)